Mittatilauskalusteet

Tilaukset ja tarjouspyynnöt voi tehdä puhelimitse, sähköpostilla tai käymällä paikanpäällä. Verstaalla on helppo tutustua eri puulajeihin ja pintakäsittely- malleihin. Verstaalla voimme myös havainnollistaa rakenneratkaisuja sekä vertailla osien dimensioita.

Tilaustyön tarjouspyynnössä on hyvä tuoda esille kaikki tuotteeseen kohdistuvat toiveet ja vaatimukset. Perustietoja ovat käyttötarkoitus, sijoituspaikka ja päämitat. Jos asiakkaalla on käytössään visuaalinen referenssi: kuva, luonnos tai piirustus – se kannattaa liittää tarjouspyyntöön. Sovittujen ratkaisujen pohjalta teemme asiakkaalle kirjallisen tarjouksen. Tilaustöiden ja projektikohteiden toimitusaika on yleensä 4-8 viikkoa.

Tilaustyön hinta muodostuu suunnittelusta, materiaaleista, mahdollisista helatarvikkeista, valmistuksesta, viimeistelystä, pintakäsittelystä sekä tarvittaessa kuljetuksesta ja asennuksesta.  Suurin osa tuotteen hinnasta muodostuu puusepäntyöstä. Materiaalikustannukset jäävät yleensä 8-20 prosenttiin. Hintaan lisätään arvonlisäveroa 24 %.